«سینما ونوس» در محل سابق «تاتر تابستانی گیتی» در خیابان لالهزار، نرسیده به خیابان اکباتان افتتاح شد. تئاتر گیتی باعدم استقبال مخاطبین و افول جریان نمایش در لالهزار، از رونق چندانی برخوردار نبود و به همین سبب مرتضی صادقپور با اعمال تغییراتی در آن، در نخستین روز بهار ۱۳۳۴ سینما ونوس را با ظرفیت ۷۷۰ تماشاگر به بهرهبرداری رساند. فیلم افتتاحیه این سینما، «چهارراه حوادث» اثر ساموئل خاچیکیان بود. سینما پس از درگذشت مرتضی صادقپور به فرزندش ایرج صادقپور و پس از درگذشت او به یکی دیگر از فرزندانش به نام منوچهر صادقپور رسید.
ایرج صادقپور از فیلمبرداران نامدار سینمای ایران بود.
منوچهر صادقپور نیز در سینمای دهه چهل و پنجاه به عنوان نویسنده، کارگردان و بازیگر فرد شناخته شدهای به شمار میآمد. او علاوه بر این عناوین و پس از تهیه نخستین فیلم خود به نام «دختر کوهستان» (نویسنده احمد شاملو | کارگردان محمدعلی جعفری)، «دفتر تهیه و پخش پارسا فیلم» را با شراکت محمدعلی بندانی در سال ۱۳۴۴ تاسیس نمود. از آثاری که او به تنهایی یا با مشارکت دیگران تهیه نمود میتوان به دختر کوهستان (۱۳۴۲)، یک پارچه آقا (۱۳۴۴)، کلاه نمدی (۱۳۴۵)، دختر طلا (۱۳۴۶)، داش احمد (۱۳۴۶)، بیگناهی در شهر (۱۳۴۷)، به امید دیدار (۱۳۴۷)، مردان روزگار (۱۳۴۸)، قهوهخانه قنبر (۱۳۴۸)، شهر هرت (۱۳۴۹)، درشکهچی (۱۳۵۰)، شاطر عباس (۱۳۵۰)، عزیز قرقی (۱۳۵۰)، عمو یادگار (۱۳۵۰)، قیامت عشق (۱۳۵۲)، آقا مهدی کلهپز (۱۳۵۲)، نعمت نفتی (۱۳۵۲)، بنده خدا (۱۳۵۳)، مجازات (فیلم ۱۳۵۴)، فراشباشی (۱۳۵۴) اشاره نمود.
سینما ونوس در سال ۱۳۵۵ بازسازی شد و تعداد صندلیهای آن به ۶۰۰ عدد کاهش یافت. این سینما پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ تعطیل شد و تا مدتها از فعالیت باز ماند. سالها بعد، منوچهر صادقپور نسبت به بازسازی و مناسبسازی سینما و امکانات پخش فیلم، اقدام نموده و با کسب مجوز فعالیت، سینمای جدید خود را تحت عنوان «سینما سارا» به بهرهبرداری رساند. این سینما اما نتوانست شکوه سینما ونوس را تجربه کند و به دلیل افول سینماداری در لالهزار با استقبال چندانی مواجه نشد. در نهایت نیز به دستور سازمان قضایی و به دلیل ناهنجاریهای اجتماعی ناشی از تجمع معتادین در سالن سینما، در ۹ دی ۱۳۸۶ تعطیل شد. سینما اما پس از انحلال رسمی مدت کوتاهی با مجوز انجمن صنفی سینماداران به فعالیت خود ادامه داد تا شرایط تسویه مالی و پرداخت بدهیهای آن فراهم شود.
سینما سارا اکنون سالهاست که از فعالیت باز مانده و به عنوان انبار کالا، تحت اجاره مغازههای الکتریکی راسته لالهزار درآمده است.